Annons:
Etiketterresorgeografinaturartikel
Läst 5131 ggr
MissInAction
2011-06-25 20:15

Ikonresa i Augusti 2011

Går du och funderar på att åka till Ryssland? Då kanske en veckas tur med ikon-tema kan locka! Reseföretaget RysslandsResor ordnar i Augusti en Ikonresa.

**[Treenigheten

Ikonresa till Ryssland](http://www.rysslandsresor.com/index.php?subject=travel&id=21&lang=sv "Ikonresa till Ryssland")**

Resan startar med båt från Frihamnen i Stockholm på morgonen den 17 Augusti. Dagen tillbringas ombord på båten och middag ingår i resan. Dag två är det ankomst till St. Petersburg och transfer till Velikij Novgorod. 
Dag tre till sex är fyllda av inplanerade aktiviteter, med besök i kyrkor, kloster, museer och minnesmärken. 
Dag sju är sista planerad aktiviteten, lite lagom som avrundning. Sedan avgår kvällsbåt eller flyt mot Stockholm där man är framme dag åtta.

Program, priser och vad som ingår i priset finns på sidan som jag länkar till högst upp i artikeln. Där står också vad som tillkommer, exempelvis visum. 

Gudsmodern

Jag tycker det verkar vara en jätteintressant resa! Det enda som hindrar mig från att åka är att jag inte kände till detta tidigare så en sånhär resa ryms inte riktigt i min budget för tillfället. Men jag ska hålla noga utkik efter fler ordnade resor! Flört

Om du som läser ska åka på resan så vore det jätteroligt om du ville dela med dig av upplevelsen med oss här på sajten. Kanske i form av ett fotoalbum eller en liten resedagbok!

Maria

Källa: http://www.rysslandsresor.com

**Foto: [shaunrat66

](http://www.flickr.com/photos/shaunrat66/)**


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Annons:
Texas Gore
2011-06-30 22:16
#1

låter bra :)

Upp till toppen
Annons: